среда, 20. мај 2020.

Конкурс је у току - гласајте за нас

ЧАРОЛИЈОМ ЖЕЉЕ ДО БЛИСКЕ БУДУЋНОСТИ!

https://jpd.rs/takmicenje-za-najbolju-online-nastavu-prijava-skole.php?id=292





"NALED" и Организација за развој каријере и омладинског предузетништва „Connecting“ у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Заводом за унапређење образовања и васпитања, и Републичким секретаријатом за јавне политике, и уз подршку Америчке агенције за међународни развој (USAID) расписују Конкурс за избор најбољих примера наставе на даљину под називом "Магија је у рукама наставника".

Погледајте презентацију и видео наставнице француског језика Марије Јакшић (Marie Soleil) која је испред ОШ "Академик Миленко Шушић"у Гучи  и наше општине конкурисала са примером интерактивног онлајн часа одржаног са ученицима петог разреда. Занимљив је и назив часа : "Чаролијом жеље до блиске будућности".

Ово је диван пример промоције ученичких и наставничких многобројних активности, сарадње са родитељима, запосленима у школи и наше општине Лучани.

Победнике овог конкурса одређује стручни жири али постоји и награда публике. Можете гласати 3 пута са једним налогом / мејлом до 7. јуна.