субота, 28. јануар 2017.

Impératif- Zapovedni nacin

Резултат слика за imperatif
Резултат слика за imperatif
Резултат слика за imperatif
Резултат слика за imperatif
Резултат слика за imperatifСродна слика

Нема коментара:

Постави коментар