субота, 28. јануар 2017.

Poređenje prideva

Резултат слика за comparaison des adjectifs
Резултат слика за comparaison des adjectifs
Резултат слика за comparaison des adjectifs
Резултат слика за comparaison des adjectifs
Резултат слика за superlatif

Нема коментара:

Постави коментар